Samenwerkingen

Pure Baby Love

De prachtige zachte kleuren van deze draagdoeken en sinds kort ook de geweldig zachte en comfortabele draagzakken passen perfect bij de eerste levensjaren van kindjes. Tijdens een consult kun je de Pure Baby Love doeken en dragers uitproberen en via mij bestellen.

Ooiebeest

De webshop Ooiebeest is dé draagdoekspecialist van Nederland. Bij Ooiebeest kun je terecht voor een groot assortiment draagdoeken, ergonomische dragers, wasbare luiers en accessoires. Tijdens consulten verstrek ik desgewenst een kortingscode om bij deze webshop te bestellen.

Dragen en Zo

Dragen & Zo is inmiddels een bekende naam, want sinds 2010 kun je al bij hen terecht voor ergonomische dragers, draagdoeken en draagconsulten. Tijdens consulten verstrek ik desgewenst een kortingscode om bij deze webshop te bestellen.

Stijlvol in beeld | Fotografie en ontwerp

Charlene is de fotograaf van de prachtige draagfoto’s op mijn website. Zij is gespecialiseerd in bruidsfotografie, newbornfotografie, familiefotografie, ontwerpen van trouwkaarten en geboortekaartjes met foto.

Mapaki Yoga & Massage voor kind en ouder

In de spannende en zo bijzondere tijd van zwangerschap, geboorte en de eerste tijd erna, is Kristina er voor ouders. Met cursussen, workshops en privé afspraken. Voor extra ondersteuning, hulp en zekerheid.

Babymassage, peuteryoga en kleuteryoga

Volg een (privé)les babymassage of doe mee met een cursus peuteryoga! Het bijzondere contact dat je tijdens die momenten met je kindje hebt, zorgt voor mooie herinneringen en een veilige hechting.