Consulten

Ik wil jou graag alles vertellen over dragen en jou helpen om een draagwijze te zoeken die bij jou en je kindje past.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Informatieconsult

Tijdens een informatieconsult leg ik jou (en eventueel jouw partner) in ongeveer 60 minuten de verschillende manieren van dragen uit en is er de mogelijkheid om enkele dragers en doeken te bekijken en ervaren. Dit consult is speciaal voor ouders die een eerste kennismaking willen met het dragen en (nog) geen draagdoek willen leren knopen.

Kosten: € 35

  • Draagconsult

Een draagconsult is geschikt voor een ouder die wil beginnen met dragen met een (rekbare of geweven) draagdoek of een nieuwe knoop willen leren. Tijdens het contact dat we voorafgaand aan het consult hebben zullen we de meest geschikte knoop met elkaar bepalen. In ongeveer 90 minuten zullen we de knoop doornemen, oefenen met een pop en aan het einde van het consult knoop je je kindje in de draagdoek. Als je alles uit het consult wilt halen is het handig om iemand er bij te hebben die niet leert knopen en die er voor jouw kindje is. Op deze manier heb jij meer rust om je op het knopen te kunnen concentreren.

Kosten: € 52,50

  • Duo draagconsult

Wanneer je met twee personen een draagdoek wilt leren knopen kost dat meer tijd. Tijdens een duo consult leren jullie in ongeveer 120 minuten allebei dezelfde knoop, die we van te voren samen hebben afgesproken.

Kosten: € 70

  • Pasconsult

Ben je op zoek naar een draagzak, maar zie je door de bomen het bos niet meer en wil je gewoon eens rustig passen met een draagpop en/of je kindje? Dan is een pasconsult iets voor jou! Van te voren maken we samen een inschatting welke drager bij jou / jullie zou kunnen passen en deze neem ik mee om uit te proberen. In ongeveer 60 minuten krijg je een beeld van welke drager bij jou past. Desgewenst kun je van mij een kortingscode ontvangen om deze drager zelf te kunnen bestellen. (zie Samenwerkingen)

Kosten: € 35

  • Draagconsult cadeaubon

Voor ieder gewenst consult / bedrag kan ik een cadeaubon verzorgen. Een super origineel (kraam)cadeau!

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden! Als je contact met mij opneemt kunnen we samen jouw wensen doornemen en bedenken op welke manier ik jou kan helpen.

De locatie van het consult is in overleg te bepalen. Bijvoorbeeld bij jou of bij mij thuis of op een andere locatie waar jij je prettig voelt. Vindt het consult plaats buiten Uitgeest, Akersloot, Limmen, Castricum, Beverwijk, Heemskerk, Krommenie of Assendelft, dan reken ik € 0,19 reiskosten per kilometer vanaf mijn huisadres (heen- en terugreis).

Uiteraard zorg ik voor alle benodigde materialen tijdens de consulten.

Ik hoop je snel te ontmoeten om je wegwijs te maken in de geweldige draagwereld!